http://www.moja-lekarna.com/p-24805-belinal-superior-prehransko-dopolnilo-30-tablet.aspx

Naravno prehransko dopolnilo Sestavine :
Bioaktivne sestavine 1 tablete:

Belinal® izvleček iz lesa bele jelke (Abies alba mill.) 150,0 mg Vitamin C (38% priporočenega dnevnega vnosa) 30,0 mg
Pomožna sredstva za povečanje prostornine in proti sprijemanju:
mikrokristalinična celuloza 134,4 mg, monobazični kalcijev fosfat 80,0 mg, silicijev dioksid 4,0 mg, magnezijev stearat 1,6 mg, nosilec in pospeševalec absorbcije: hitosan in malto dekstrin.
Škatlica vsebuje 30 tablet Belinal® superior. 1 tableta: 400 mg.

Belinal® superior je slovensko naravno prehransko dopolnilo z izvlečkom Belinal® iz lesa bele jelke (Abies albe) in vitamina C. Belinal® superior vsebuje visoko koncentracijo naravnih polifenolov.
Polifenole najdemo v rastlinah, kjer imajo vlogo imunskega sistema. Zaradi svojih antioksidativnih in antimikrobnih lastnosti ščitijo rastline pred raznimi škodljivci, mikrobi, plesnimi, UV sevanjem,... Raziskovalci so odkrili, da prav les bele jelke vsebuje največjo koncentracijo učinkovitih polifenolov.
Znanstvene raziskave z naravnimi rastlinskimi polifenoli dokazujejo, da so naravni polifenoli varni in učinkoviti ter izkazujejo različne koristne in blagodejne učinke na zdravje človeka.
Belinal® superior vsebuje tudi vitamin C, za katerega je znano da: ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
Zaradi vsega naštetega je vitamin C idealen partner Belinal® učinkovine.
Uživanje prehranskega dopolnila Belinal® superior se priporoča za vsakdanjo aktivno zaščito organizma pred neugodnimi vplivi oksidativnega stresa, pri športnih naporih, pri povečani utrujenosti in izčrpanosti, za vsakdanjo pomoč telesu pri zdravljenju kroničnih degenerativnih bolezni in kot naravno zaščito pred njihovim nastankom.
Odmerjanje: ena do dve tableti dnevno s kozarcem vode. 

Ob uživanju prehranskega dopolnila Belinal® superior se priporoča uživanje priporočene dnevne količine tekočine. Belinal® superior tablete ne vsebujejo sladil, laktoze, kvasnega izvlečka in glutena.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Priporoča se zdrav način življenja.
Shranjevanje: hraniti na suhem in hladnem prostoru.

Omejitve: otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru jemanja zdravil se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Belinal superior je skrbno zasnovan izdelek za vse generacije, izdelan skladno z evropskimi standardi. 

Analizo kakovosti učinkovin v izdelku preverja Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Visett - vrhunska depilacija!