Lactil in Calmiderm - nova izdelka iz laboratorijev Tilman!


CALMIDERM KREMA



Kozmetični izdelek Calmiderm je rastlinskega izvora. Sestavine kreme pomirjajo  kožo in podpirajo ponovno vzpostavitev normalnega ravnovesja v koži. Calmiderm® krema je primerna izbira za nego suhe in pordele kože, pomiritev kože po pikih žuželk in ožigu rastlin, ter po čezmerni izpostavljenosti mrazu ali soncu, kot tudi nego suhe in razpokane kože na rokah ali stopalih. Ne vsebuje parabenov in parfumov.


Priporočena MPC:

Calmiderm®  krema 40 g: 6,20 EUR
Calmiderm®  krema 15 g: 3,92 EUR


Več oziroma opis izdelka:

Calmiderm®  krema 3 v 1 pomirja, vlaži in podpira sposobnost obnavljanja kože. Krema je rastlinskega izvora. Kamilica pomirja in blaži pordelo kožo. Ognjič pomirja in ščiti povrhnjico kože po pikih žuželk in ožigu rastlin. Sivka pomirja in podpira sposobnost obnavljanja kože. Prijetno svež občutek koži daje mentol. Ne vsebuje parabenov in parfumov.

Pakiranje:
Krema Calmiderm®  je na voljo v dveh pakiranjih. Tuba 15 g in 40 g.

Delovanje:
Krema Calmiderm®  je primerna izbira za nego suhe in pordele kože, pomiritev kože po pikih žuželk in ožigu rastlin, ter po čezmerni izpostavljenosti mrazu ali soncu, kot tudi nego suhe in razpokane kože na rokah ali stopalih.

Navodilo za uporabo:
Tanko plast kreme Calmiderm® je potrebno vtreti v kožo, večkrat na dan. Krema se hitro vpije in ne pusti sledi.

Krema vsebuje alkoholne izvlečke, zato je ne uporabljajte na ranah ali poškodovani koži. Kremo previdno nanašajte v predelu okoli oči. Ne uporabljajte je pri hudih opeklinah kože. V primeru občutljivosti na eno ali več sestavin kreme, takoj prenehajte z njeno uporabo.

Calmiderm v vsako potovalno lekarno!


http://www.moja-lekarna.com/p-25298-calmiderm-krema-15-g.aspx

Lactil - nakup >>




»Dojenje je eden največjih darov, ki jih mati lahko da svojemu otroku.«
Kapsule Lactil®  za doječe matere z izvlečkom navadnega komarčka in sladkega janeža spodbujata nastajanje mleka pri doječih materah. Sestavine so ekološkega izvora.

Priporočena MPC:

Lactil  kapsule za spodbujanje dojenja 56 x: 14,41 EUR

Več oziroma opis izdelka:

Kapsule Lactil®  za doječe matere vsebujejo izvleček navadnega komarčka in sladkega janeža, ki spodbujata nastajanje mleka pri doječih materah.

Rastline, iz katerih se izdelujejo kapsule Lactil®, so ekološko pridelane s pomočjo proizvodnih metod, pri katerih se z odgovornostjo uporabljajo energetski in drugi viri.

Pakiranje:
Škatla vsebuje 56 kapsul.

Navodilo za uporabo:
Doječe matere: 2 kapsuli dnevno, ena zjutraj in ena zvečer. Kapsule zaužijte z velikim kozarcem vode.
Aktivni sestavini v 2 kapsulah: 300 mg suhega izvlečka sladkega janeža (Pimpinella anisum) (4:1) in 250 mg suhega izvlečka navadnega komarčka (Foeniculum vulgare) (6-8:1).

Opozorilo:
Prehranskega dopolnila Lactil® ne uporabljajte med nosečnostjo.

Sestavine: suhi izvleček sladkega janeža (Pimpinella anisum*), suhi izvleček navadnega komarčka (Foeniculum vulgare*), izvleček riževih otrobov*, prah riževih luščin*, sredstvi za povečanje prostornine: smukec, hidroksipropilmetil celuloza.

* sestavine ekološkega izvora

 


http://www.moja-lekarna.com/p-25295-lactil-za-dojenje-56-kapsul.aspx

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika