Medex razstruplja ter spodbuja športni duh!




http://www.moja-lekarna.com/p-25033-detox-30-dnevno-ciscenje-60-kapsul.aspx

http://www.moja-lekarna.com/p-25034-medex-guarana-natural-energy-30-kapsul.aspxhttp://www.moja-lekarna.com/p-25035-medex-guarana-sport-natural-energy-fiole-5x9-ml.aspx



od danes naprej so na voljo 3 novi Medex izdelki:

Kapsule Detox so namenjene 30-dnevnemu čiščenju telesa. Vsebujejo izvleček zeli rmana (Rman pomaga pri normalni funkciji prebavnega trakta), izvleček listov breze (Breza vpliva na normalno izločevalno funkcijo ledvic) in izvleček semen pegastega badlja (Pegasti badelj prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter). Prednost Detoxa je, da vsebuje 3 izvlečke, ki spodbujajo čiščenje ključnih organov, ki v telesu skrbijo za presnovo hranil in izločanje strupov iz telesa – prebavnega trakta s tankim črevesom, ledvic in jeter.

Guarana Natural Energy kapsule so namenjene odraslim, pred katerimi so ure dela, vožnje ali drugih aktivnosti, ki zahtevajo zbranost in energijo. Naravni kofein iz gvarane  prehaja v krvni obtok veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje dolgotrajnejše in enakomernejše. Učinkovine: vodni izvleček iz uprašenih semen gvarane in niacin (prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju).

Guarana Natural Energy Sport je namenjena športnikom za dolgotrajen dvig energije in fizične vzdržljivosti. Glavne aktivne učinkovine: Naravni kofein iz gvarane, vitamini A, C, E, B5, B6, B12, D in niacin. Naravni kofein iz gvarane zvišuje nivo energije in fizično vzdržljivost. Niacin (vitamin B3), pantotenska kislina (vitamin B5) in piridoksinijev klorid (vitamin B6) prispevajo k sproščanju energije pri presnovi, ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost. Vitamin D prispeva k delovanju mišic. Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika