Bactoflor za otroke!



http://www.moja-lekarna.com/p-20529-bactoflor-za-otroke-prasek-60-g.aspx
NAKUP BACTOFLORA >>
Naselitev površine črevesja z bakterijami se začne šele ob porodu in se nadaljuje z dojenjem ob stiku novorojenčka z bakterijami iz materinega mleka.
Zaradi razvoja in sprememb tekom življenja se do obdobja odraslosti izoblikuje kompleksen sistem z okoli 500 različnimi vrstami bakterij, dobrimi in slabimi, od katerih imajo nekatere pozitivne, druge pa negativne učinke na prebavo. Te kolonije sestavlja povprečno do 100.000 milijard bakterij. Ustrezno odmerjanje določenega probiotičnega izdelka je potrebno zato, da črevesju zagotovite točno tiste kulture bakterij, ki jih v trenutni razvojni fazi potrebuje.
BactoFlor® za otroke je sestavljen iz devetih probiotičnih kultur, ki z laktobacili dosežejo tanko, z bifidobakterijami pa debelo črevo:
1. Bifidobacterium bifidum
2. Bifidobacterium breve
3. Bifidobacterium infantis
4. Bifidobacterium longum
5. Lactobacillus acidophilus
6. Lactobacillus casei
7. Lactobacillus reuteri
8. Lactobacillus rhamnosus
9. Streptococcus thermophilus.
BactoFlor® za otroke vsebuje 3 milijarde kolonijskih enot na gram. Vsebuje torej optimalno količino za dnevno oskrbo telesa s probiotičnimi kulturami v času otroštva.

Priporočena dnevna količina je 1-2 x dnevno en gram (merica je priložena izdelku) ob obroku, ki ga damo v vodo, sadni sok ali hladno jed. Uživanje je dovoljeno že od 6. meseca starosti dalje. Priporočljivo je jemanje v obdobju dveh do treh mesecev, po potrebi, v namene ohranjanja kulture bakterij pa tudi po tem obdobju.
Proizvod hranite v hladnem, suhem prostoru, najbolje v hladilniku, čeprav proizvodu ne škoduje tudi večtedensko shranjevanje na sobni temperaturi. Proizvoda ne izpostavljajte vročini ali neposredni sončni svetlobi. Hranite izven dosega otrok.
  • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
BactoFlor® za otroke ne vsebuje kvasa, glutena, laktoze, gensko spremenjenih organizmov, konzervansov in barvil. Zaradi tega je primeren tudi za osebe, občutljive na mlečni sladkor, in osebe z ostalimi prehranskimi alergijami.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Visett - vrhunska depilacija!